prajituri saarbatori craciun si anul nou maramures

Chiar dacă am avut o toamnă lungă și călduroasă și poate că încă în urechi ne mai răsună zgomotul valurilor mării, iarna ne-a trimis deja primele semne că nu se lasă așteptată. Odată cu prima zi a lunii decembrie, la Cofetăria „Mai Dulce” pregătirile pentru sărbători intră în linie dreaptă. Majoritatea românilor asociază imaginea Crăciunului cu ideea de familie, căldura căminului și bunătățile tradiționale. De aceea, special pentru sărbători, Cofetăria „Mai Dulce” propune câteva prăjituri care reînvie gusturile uitate din bucătăria bunicii. Arome dragi, de miere, ciocolată, portocale, lămâie, vanilie, mac, rom, alune, nuci și caramel vă vor surprinde simțurile și vă vor face aceste sărbători speciale, așa cum erau în copilărie.

prajitura alibinita cofetaria mai dulce baia mare

Prăjitura Albinița este o rețetă de succes care îmbină gustul natural al foilor cu miere, crema pe bază de griș cu lapte și o necesară notă acrișoară, dată de gemul de caise. Rezultatul este un buchet irezistibil de arome care ne trimit cu gândul la mic-dejunul pe care ni-l pregătea bunica în copilărie, în vacanțele de vară petrecute la țară.

prajituri traditionale de craciun - alpin

Prăjitura Alpin aduce o combinație de gusturi care nu poate niciodată să dea greș. Blaturile cu arome puternice de ciocolată, respectiv portocale, fragede și umede, sunt mângâiate de o cremă fină de vanilie, care ne amintește de înghețata Polar pe care o savuram când eram mici.

prajitura cu lamaie limo de sarbatori maramures

Limo este o prăjitură care li se adresează iubitorilor de gusturi fresh, acrișoare, combinând două blaturi umede, cu aromă de lămâie, și o cremă ușoară, în același ton.

prajitura de maramures cu mac

Prăjitura Macul Alb are o cremă vanilată de ouă între trei blaturi care îmbină gustul de mac și nucă de cocos.

traditionala prajitura de casa kotty

Prăjitura Katy este o rețetă clasică, bazată pe o delicioasă compoziție de foaie zdrobită, unt și marmeladă și desăvârșită de o bezea spumoasă și ușoară.

prajitura snickers cu nuca si ciocolata

Pentru iubitorii de ciocolată, Cofetăria „Mai Dulce” a pregătit o altă rețetă foarte apreciată: Snickers.  Este o prăjitură bogată, consistentă, cu alune și nuci, cremă de caramel și glazură fină de ciocolată.

IMPORTANT !

Platoul de Craciun este disponibil pe baza de comanda sau in limita stocului, la magazinul nostru de pe B-dul Bucuresti nr. 8, Baia Mare – Cofetaria MaiDulce.ro.

Platoul contine toate cele 6 tipuri de prajituri si cantareste 1 kg. Pretul unui platou este de 37 lei.

Copyright 2018 Prajituri Baia Mare +40757605570 | Proudly powered by PULSE Branding Solutions