Cofetaria Baia Mare Mai Dulce se intalneste cu mirii si organizatorii de evenimente si in cadrul targurilor si expozitiilor organizate la inceput de an.

In 2019 Cofetaria MaiDulce a participat la targul de nunti din Mall-ul Vivo Gold Plaza din Baia Mare, la targul de nunti organizat la Expo Transilvania in Cluj Napoca, la targul Nunta de la A la Z din Baia Mare, organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures si nu in ultimul rand am fost la Sighetu Marmatiei in cadrul expozitiei organizate la Casa Iurca de Calinesti.

Primul weekend din luna aprilie a fost unul special, fiind invitati la Nunta de Proba organizata la restaurantul Curtea Veche din Baia Mare.

Tot inaintea sarbatorilor de Paste din 2019, la magazinul nostru din Baia Mare, bd-ul Bucuresti nr. 8 am lansat invitatia de a ne revedea cu mirii si organizatorii de evenimente, candybar, nunti, botezuri, majorate si a degusta prajituri si torturi speciale pentru sezonul de nunti.

Noi ramanem in continuare la dispozitia voastra in masura in care timpul ne permite sa va indulcim cu prajiturile noastre deosebite.

http://www.maidulce.ro

Copyright 2018 Prajituri Baia Mare +40757605570 | Proudly powered by PULSE Branding Solutions